Tvrtka

hr_tvrtka

IVICOM Consulting Zagreb je tvrtka specijalizirana za usluge konzaltinga, projektiranja, nadzora, upravljanja projektima te izgradnje prvenstveno industrijskih postrojenja ali i ostalih građevina uključivo i razne infrastrukturne projekte.

Povijest tvrtke datira od 1991. god kada je osnovan IVICOM GmbH Austria (danas IVICOM Holding Austria) kao krovna kompanija za aktivnosti u regiji. Podružnica IVICOM GmbH je osnovana u Zagrebu 1999. godine i od tada, unatoč recesiji i krizi u industrijskom sektoru, započinje svoj kontinuirani rast kako sa brojem stručnjaka tako i sa proširenjem opsega djelatnosti.
Ključ našeg uspjeha leži u ispunjenju misije koju smo si zadali i na čemu zasniva naša politika kvalitete: pravodobno ispunjenje svih obaveza prema kupcima i zaposlenicima te stalno podizanje kvalitete usluga i radnih standarda.
Danas je tvrtka IVICOM Consulting Zagreb jedna od vodećih inženjering tvrtki u regiji a sa opsegom usluga koje smo u stanju ponuditi kupcima u raznim granama zasigurno jedinstvena i jednostavno drugačija.

Politika kvalitete, održivog razvoja, okoliša, društvene odgovornosti, zdravlja i sigurnosti (pdf)